Известие

Collapse
No announcement yet.

Таблото показва 130 градуса, а диагностиката 90 градуса??

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Това е моят термостат с един датчик, видях по ЕПЕР с оригинален номер 46546375

Last edited by kudev; d.m.y г., 09:30.
    Without heart we would be mere machines

Comment

...
      Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 23:46.

Comment

Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
        OK. Тогава си в неблагоприятна позиция - не ти остава нищо друго освен да следваш съветите на алфиста-идеалист.
        Все пак и при тях ще си позволя да направя предложение - специално при избора на термометър за "безконтактен или контактен термометър в зоната около датчика или в разширителния съд" като че ли по-добре е да си купиш контактен такъв - далеч по-евтин е, а и ще ти се наложи да го ползваш средно веднъж на десетилетие.

Аз още чакам твоя термостат с двата датчика
        Last edited by thecleaner; d.m.y г., 10:02.
        Fiat Punto 1.4GT 1996
        Hyundai Tucson 2.0 2007
        Renault Clio 1.5 2019

Comment

...
          Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 23:46.

Comment

Брей, описанието и снимките от двата линка, които дадох, малко ли ти бяха?
            Надявах се поне модераторите в този форум ако не да имат повече информация от останалите, то поне да се ориентират малко в линковете, които им се дават.
            Но добре, сега съм на работа, но след 17 часа ще направя и снимки на моя термостат.
            Гайдаров, кажи на хората последно......
            да слушат или да не слушат "алфиста идеалист"?

Ако беше проявил малко наблюдателност и мисъл, още от първата снимка в първия пост от темата щеше да разбереш, че датчикът е комбиниран, защото има 3 извода. Т.е - двата датчика са поместени в един корпус и няма как да смени единия без да сменя другия.
            Last edited by ecotronic; d.m.y г., 10:47.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

...
              Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 23:47.

Comment

........ стига в редките случаи, когато бъркаш, да не изглежда малко комично отстрани...
                Би ли ми посочил поне един мой пост в който съм сбъркал и не съм се извинил или благодарил а вместо това съм "изглеждал" комично?

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

...
                  Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 23:47.

Comment

По принцип да, макар че сам разбираш, че това, което е комично за мен, не е задължително да е комично за някой друг...
                    А и почваме да спамим май, което не е добре.
                    Това е мъдро прозрение от твоя страна.
                    Би било добре, занапред, когато коментираш мои постове, да започваш именно с него.

И не се притеснявай за спаменето. По-добре да си говорим абсолютни глупости от общ характер отколкото технически глупости.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

...
                      Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 23:48.

Comment

Вече го написах по-горе - да го слушат, да го слушат.
                        Освен това обърни внимание, че никога не съм отричал нито познанията ти, нито интелигентността ти. Нещо повече дори - смятам, че след Лорда именно ти си най-полезен за колегите, които имат нужда от помощ. Единственото, което не одобрявам в теб (а и многократно съм ти го писал досега) е, че мненията си пишеш с изключително самочувствие и по нетърпящ възражение начин - в което по принцип няма нищо лошо разбира се, стига в редките случаи, когато бъркаш, да не изглежда малко комично отстрани...
                        Ти ли говориш за "комично изглеждане" отстрани...трагедия!!! 99% от твоите постове са чист спам, отделно, че ти си тоя който обяснява, че афтърмаркет CD щяло да иска кода на оригиналното CD и нямало да тръгне...имаше и още една тема с твои глупости с които подведе един колега, че като не му работи запалката, датчика за външна температура бил развален...като гледам не си му се извинил още... http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=88723
                        Last edited by pesho_kj; d.m.y г., 14:32.
                        Alfa 159 2,4 JTDm Q4
                        ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
                        ex Alfa 156 1,9 JTD
                        ex Alfa 75 1,8

Comment

...
                          Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 23:49.

Comment

...
                            Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 23:51.

Comment

Специално заради вас публикувам не само първата си снимка в този форум, но и въобще в Интернет.
                              Причината за това е, че не съм добър фотограф, но все пак ясно се виждат двата датчика на термостата ми. При това направих снимката в работно време, което се надявам да бъде допълнително извинение за недоброто й качество...
                              Ето по- добра снимка:
                              Click image for larger version

Name:	1212.jpg
Views:	1
Size:	98.4 Килобайта
ID:	2341966
                              Там другите имат тапа, правя хубави снимки, нали , мога и с надписи , не ги копирам от разни хора, лично мои
                              Last edited by lordliness; d.m.y г., 16:24.
                              Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

...
                                Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 23:52.

Comment

Working...
                                X